Massages

Wellnessmassage

Stress in balans.
Soms is het allemaal even te veel. Sta eens stil waar je eigen grens ligt en gun jezelf een moment van rust en overgave. Zo'n moment vind je in de schoonheidssalon, een omgeving die niets van je vraagt, maar waar alleen wordt gegeven. Massages, warmtepakkingen en helende handen die de spanning verdrijven. Simpele aandacht en koesterende verzorging. Daar kom je van bij.

Bovendien ligt u heerlijk warm op een infra-rood deken.
 
Per uur  € 50,-

Orang Malu massage

Deze unieke massagevorm is een ontmoeting tussen oosterse en westerse massage-invloeden. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie & de cirkel van het leven. Naast ontspannende manuele massagegrepen wordt er ook gemasseerd met verwarmde kayu's (houten massage rollen). Deze kayu's zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu (ook wel Yogiman genoemd) worden afvalstoffen in spieren losgemaakt. Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, de spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie. Met het verstrekken van energie en algeheel gevoel van welzijn is de Orang Malu massage absoluut een uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen.
 Kortom: beleef deze unieke massage en u voelt zich als herboren
 
Orang Malu Massage 
vanaf  30 min. € 30,-

Voetmassage

Het is (evenals de stoelmassage) een stimulerende massage en ook erg effectief. Cliënten die deze massage ontvangen voelen de ontspanning in hun lichaam en hun voeten voelen als herboren! 


Voetmassage 
15 à 20 min. € 15,-